Buy Avada
Opgericht & Brasserie sinds 1975

Zaal Oud Limburg is een gemeenschapshuis eigendom van gemeente Beekdaelen waarbij de Stichting Beheer Gemeenschapshuis Puth (SBGP) de exploitatie uitvoert. SBGP stelt de ruimtes op Kerkweg 32 te beschikking voor verhuur bij voorkeur aan gebruikers van Puth. De stichting ontvangt geen subsidies in welke vorm dan ook. Gebruikers zijn verenigingen, stichtingen, particulieren en bedrijven welke voor hun activiteiten tegen betaling van huur gebruik kunnen maken van de zaal en/of brasserie.

Huishoudelijk reglement  Zaal Oud Limburg Kerkweg 32, 6155NK Puth

De huurkosten1 per dagdeel per ruimte (zaal/brasserie) zijn:

De repeterende gebruiker sluit een contract af met SBGP en reserveert een dagdeel en een ruimte voor het gehele jaar. In dit contract worden betalingsafspraken vastgelegd en een totaalprijs voor een jaar.

De niet repeterende gebruiker doet minimaal 2 maanden vooraf aan het evenement een reservering. SBGP sluit een contract af met de gebruiker voor het evenement. Denk een tijdig aanvragen van noodzakelijke vergunningen voor de gebruiker. Bij het gebruik van de gehele accommodatie (evenement) wordt een prijsvoorstel gedaan door de SBGP m.b.t. de huur. SBGP heeft tekeningen (plattegrond) van zaal en brasserie indien nodig voor vergunningaanvraag.

Reserveringen kunnen gedaan worden via: gemeenschapshuisputh@gmail.com